Punavuoren Eläinlääkärivastaanotto | Akuutit vaivat
16057
page,page-id-16057,page-template-default,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
palvelut_akuutit

Akuutit vaivat

Lähes jokaista lemmikkiä elämänsä aikana kohtaa jonkinlainen akuutti terveysongelma kuten esimerkiksi oksennus- tai ripulitauti, virtsatietulehdus, anaalirauhasvaiva, tassuhaava, kynsivamma, akuutti silmä- tai korvatulehdus, ihotulehdus tms.

Haluamme tarjota avun akuutteihin polikliinisiin sairauksiin kokemuksella sekä niin, että hoitoon pääsy sujuu nopeasti ja joustavasti. Mikäli oireilu on vakavaa, lemmikin yleistila on heikentynyt tai jos kyseessä on pitkittynyt oire, niin silloin myös laboratoriokokeet sekä mahdollisesti muut jatkotutkimukset ovat yleensä välttämättömiä diagnoosin saamiseksi ja parhaan mahdollisen hoitovaihtoehdon löytämiseksi. Laboratoriotutkimukset suoritetaan ostopalveluna yhteistyössä eri eläinlaboratorioiden kanssa ja tarvittaessa myös ulkomaisten laboratorioiden palvelut ovat saatavilla kauttamme. Perusterveen, aikuisen lemmikin akuutti oksennus-ripulitauti, haava tai ihotulehdus, anaalirauhasvaiva, akuutti yksittäinen virtsatietulehdus ym. paranevat yleensä nopeasti asianmukaisella oireenmukaisella hoidolla ja lääkityksellä.