Punavuoren Eläinlääkärivastaanotto | Kotikäynnit
16096
page,page-id-16096,page-template-default,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
palvelut_kotikaynnit

Kotikäynnit

Punavuoren Eläinlääkärivastaanotto on rauhallinen ja kodinomainen, mutta silti voimakkaasta eläinlääkäripelosta kärsivä lemmikki voi tunnistaa eläinlääkärivastaanoton hajumaailman ja tällaiselle lemmikille tutkimus ja hoito kotona saattaa olla optimaalinen ratkaisu. Toisinaan myös matkustus klinikalle voi stressata kohtuuttomasti lemmikkiä. Kotikäynnillä voidaan luontevasti hoitaa yksinkertaiset pikkuvaivat ja rutiinitoimenpiteet kuten esimerkiksi pentuetarkastus, mikrosirutus ja rokotukset mutta perusteellisemmat tutkimukset, laboratorionäytteiden otot ja toimenpiteet ovat mahdollisia ainoastaan vastaanotolla.

Lemmikin viimeiselle matkalle saattaminen sujuu kotona eläinystävän kannalta lempeästi. Eutanasiakotikäyntipalvelu muodostaa suurimman osan kotikäynneistä.

Kotikäynteihin kuluu runsaasti aikaa, minkä vuoksi niiden hinnoittelu erilainen kuin vastaanotolla. Hinta-arvio annetaan kotikäyntiaikaa varattaessa tapauskohtaisesti, alkaen 200€. Lemmikin eutanasiakotikäynnin hinta pääkaupunkiseudulla on 350€, hintaan lisätään mahdolliset tuhkauskulut. Kotikäynnin maksu suoritetaan käynnin yhteydessä.